Dezvoltarea socio-emoțională a copiilor

Cursul se adresează psihologilor clinicieni, celor educaționali, consilieri și psihoterapeuți. El este creditat cu 20 de credite de formare profesională de către Comisia de Psihologie Clinică, dar și de cea de Psihologie Educațională.

Cursul a fost creat de către domnul profesor Adrian Opre și doamna asistent Ramona Buzgar. Amândoi sunt specialiști recunoscuți la nivel național și internațional în domeniul dezvoltării socio-emoționale a copiilor și adolescenților. Împreună cu o echipă de colaboratori, ei au dezvoltat un program de educație rațional-emotivă și comportamentală, numit SELF-KIT. Acesta are o eficiență demonstrată științific în prevenirea și tratarea tulburărilor afective ale copiilor.

Acest curs este împărțit în șase module distincte. Primul insistă pe caracteristicile etapelor de dezvoltare. Al doilea dezvoltă problematica tulburărilor emoționale la copii. Modulul trei schițează abordarea cognitiv-comportamentală: asumpții, modele și tehnici. Cel de-al patrulea modul se concentrează pe joc și poveste ca instrumente terapeutice.

Informațiile din primele patru module sunt integrate în ultimele două, care abordează problematica EREC (educația rațional-emotivă și comportamentală), respectiv descriu programele de acest tip disponibile în România.

Specializări: psihologie clinică, psihologie educațională

Nr. credite: 20

Preț: 450 lei

Modalitate de plată: transfer bancar în contul SC Frontline Productions SRL: RO21 BTRL RONC RT03 3936 6001. După efectuarea plății, vă rugăm să trimiteți dovada plății prin email la adresa contact@colegiul-invizibil.ro.