Descoperă cursurile online dezvoltate de autorii Psihoteca!

De-a lungul ultimilor 6 ani am produs mai multe cursuri online. Unele sunt dedicate psihologilor (DSEC, MCT)și au fost realizate în parteneriat cu Asociația de Științe Cognitive din România (ASCR) și acreditate de Colegiul Psihologilor din România. Altele au fost dezvoltate pentru diferite companii client și acoperă teme legate de leadership, comunicare, productivitate și training.

Toate, însă, au fost create după aceeași filosofie care caracterizează și Psihoteca. Toate sunt fundamentate științific, sunt formulate accesibil și acoperă aspecte practice, care pot fi folosite imediat în viața personală sau la job.

Până acum, aceste cursuri au fost disponibile doar companiilor, însă în martie am lansat portalul shop.cursurionline.net, unde oricine poate cumpăra și accesa oricare dintre cele 16 cursuri disponibile deocamdată. Mai multe urmează, în curând!

Puteți plăti cu cardul și primiți acces imediat la cursul cumpărat. Parcurgerea cursurilor se face pe platforma noastră de e-learning, de pe orice device (calculator, telefon sau tabletă).

Cumpărând cursurile noastre investiți în propria dezvoltare personală și susțineți Psihoteca, antreprenoriatul românesc și conținutul de calitate în limba română. Mulțumim!

o linie trasa pe asfalt Previous post Despre limite
fata care mediteaza Next post Meditația mindfulness nu este o tehnică de relaxare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.