Modificarea comportamentului prin training

Adresat în principal psihologilor organizaționali, acest curs vă poate aduce 10 credite de formare profesională de la Comisia de Psihologie Organizațională.

Sunt puține cursuri despre training care să fie fundamentate pe cercetări științifice. Pe de o parte, pentru că nu există o cultură a dovezii științifice printre traineri, iar pe de altă parte pentru că nu sunt foarte multe cercetări care să fie imediat relevante pentru practica trainerilor. Acest curs este însă diferit din acest punct de vedere. El prezintă mai multe recomandări foarte specifice de acțiune pentru traineri și fiecare dintre acestea este foarte bine testată și validată de cercetări în context organizațional.

Cei doi autori au zeci de ani de experiență cumulată în training, dar și de cercetare în domeniul transferului de cunoștințe și abilități din training la locul de muncă. Doamna Lector univ. dr. Dana Opre este titularul cursului de Training Organizațional de la Masterul de Resurse Umane și Sănătate Ocupațională al Facultății de Psihologie din Cluj, iar Dr. Radu Fritea și-a realizat disertația de master cu o intervenție de optimizare a transferului și doctoratul cu o teză centrată pe strategii de optimizare a motivației pentru învățare.

Cursul are cinci module distincte. Primul este introductiv și clarifică principalele concepte. Următoarele insistă pe strategii motivaționale, cognitive și organizaționale pentru facilitarea modificării comportamentale prin training. Ele pot fi implementate înainte, în timpul sau după finalizarea trainingului și presupun implicarea trainerului, a cursanților, dar și a organizației beneficiare.

Specializare: psihologie organizațională

Nr. credite: 10

Preț: 250 lei

Modalități de plată:

  1. cu cardul, pe cursurionline.net. Cursul este accesibil imediat după efectuarea plății.
  2. prin transfer bancar în contul SC Frontline Productions SRL: RO21BTRLRONCRT0339366001. După efectuarea plății, vă rugăm să trimiteți dovada plății prin email la adresa [email protected].
ro_RORO